Čelik je prethodnu završio u gornjem dijelu tabele Prve lige Federacije odnosno na petom mjestu, a Uprava kluba sa Bilinog polja pripremila je zanimljivu akciju za sve svoje simpatizere.

Riječ je o akciji simboličnog naziva “Čelični zid”.

“Prije nepune dvije godine, zajedno sa svojim navijačima klub je pokrenuo projekat postavljanja Čeličnog zida i izdavanja personaliziranih pločica koje i danas uljepšavaju vanjsku stranu zapadne strane Bilinog polja.

Kreativnu akciju smo pokrenuli kako bismo dodatno ojačali vezu između kluba i svih onih koji žele učestvovati u njegovom oporavku, a u prvom krugu učešća koji je trajao dvije godine učestvovalo je 248 donatora koji su podržali NK Čelik sa po 100,00 KM, a klub im se zahvalio putem pločice na Čeličnom zidu.

Prihod koji je ostvaren u prvim danima akcije je bio izuzetno važan u izmirenju obaveza prema igračima od kojih je postojala mogućnost suspenzije za odigravanje utakmica, te se ovoga puta u ime kluba još jednom od srca zahvaljujemo svim učesnicima koji su podržali akciju!

Obzirom da prvi krug ove akcije ističe 30.06.2024., vrijeme je da pozovemo sve Čelikovce na učešće u drugom dvogodišnjem krugu kojeg će krasiti nova staklena postavka kako bi Čelični zid poprimio još bolji efekat za sve prolaznike.

Obzirom na troškove ulaganja u staklenu postavku, cijena jedne pločice za sve one koji su već učestvovali u akciji je 100,00 KM, s tim što su učešće dužni obnoviti u roku od dva mjeseca od početka novog kruga, tj. do 30.08.2024., dok će cijena za sve nove učesnike iznositi 120,oo KM.

Ovim putem također obavještavamo sve učesnike akcije koji su pred istek roka prvog kruga izvršili uplatu, da će njihove pločice biti postavljene u obnovljenom drugom krugu koji će trajati do 30.06.2026. godine.

Uplatu je moguće izvršiti svaki radni dan od 8 do 16 sati u prostorijama kluba ili putem kupona.”, navodi se na zvaničnoj stranici kluba sa Bilinog polja.

Podijeli
Exit mobile version