Nogometaši Hajduka pobijedili su 3:0 Široki Brijeg u prijateljskoj utakmici koja se igrala večeras na Poljudu.

Golove su zabili Marko Capan, Madžid Šošić i Roko Brajković. Hajduk je cijelo prvo poluvrijeme bio bolji, a prednost je kapitalizirao u drugoj minuti sudijske nadoknade prvog dijela.

Gol za vodstvo zabio je Marko Capan. Nakon kornera Livaja je pucao škaricama, nakon toga je lopta odbijena do Uremovića, koji je također pucao, a nakon bloka Capan je pospremio loptu u mrežu gostiju.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Madžid Šošić zabio je u 59. minuti za 2:0. Bruno Durdov je dobio sjajnu loptu na desno krilo. Pucao je lijevom nogom prema drugoj stativi, a na loptu je naletio Šošić i gurnuo je u mrežu za veliko vodstvo Hajduka.

U 76. minuti zabio je za 3:0 Roko Brajković. Noa Skoko je zakasnio na dodavanje s desne strane, a Brajković je stigao iz drugog plana i pogodio za povećanje vodstva Hajduka.

Sastav Gennara Gattusa je savladao Croatiju iz Zmijavaca rezultatom 2:0 u pripremnoj utakmici odigranoj u jutarnjem terminu na pomoćnom terenu stadiona Poljud.

Susret sa Širokim Brijegom bio je zadnja prijateljska utakmica Hajduka uoči drugog pretkola Konferencijske lige, koje se igra za sedam dana na Poljudu, gdje stiže HB Torshavn, ekipa s Farskih otoka. 

Podijeli
Exit mobile version