Nogometaši Širokog Brijega poraženi su 0:2 od Veleža na stadionu Pecara u okviru trećeg kola Wwin lige Bosne i Hercegovine.

Nakon meča govorio je trener Širokog Brijega Toni Karačić.

“Nismo očekivali poraz. Prvo bi se zahvalili ovoj publici koja nas je došla podržati. Iskreno razočarali smo ih, razočaran sam i ja. Rekao sam u najavi da ne možemo biti zadovoljni rezultatom i igrom, jer nismo na onom nivou na kojem mislim da možemo biti. Ova danas utakmica, Velež je bio apsolutno od početka do kraja bolja ekipa. Mi smo bili podređeni, sa nekom gorčinom to gledam. Moramo se okrenuti idućoj utakmici protiv Igmana.“, rekao je Karačić, te dodao:

“Gledajte, slijed stvari do tog autogola naše reakcije su jako spore. Tako da je posljedica neki autogol. Kažem jako slabo sa naše strane, tako da ćemo kroz analizu i razgovore dovoljno vremena da ispravimo. Ovo jeste prvi poraz, mislim nije problem izgubiti utakmicu, ali na ovakav način je gorčina. S obzirom da je ovo otvaranje prvenstva na Pecari nakon dugo vremena, te je zasigurno da su očekivanja bila puno veća.”

Podijeli
Exit mobile version